2013. június 17., hétfő


lakostársi metszet budapestre hazajövet

lírátlanra szerelve a túl sörtés tartalom végett

1. villanás
osztyapenkótól befelé kék bmw kupé büntet családos autóst, mert az nem tudott időben lehúzódni. a bmw-ben pelyhetlen állú félmeztelen sutyerák, mellette kellékpina. a gyerek a moszkva tér kiglerének széllkálmánosított változata. sör és nszk szoftpronó helyett szteroid és koksz. jön a forgalom ritmusával. látjuk végig. a szokott integetősanyázós, kielőzősbesatuzós koreográfia a bah-nál vált át ijesztőviccesbe. a lengető kar eltűnik bent, majd újra megjelenik a letekert ablakban, kicsattint egy viperát, és mint betyár a karikást, feje fölött lengetve  a maradék kezével kontrollálva a mindannyiunkat veszélyeztető cikázást  kergeti a másik autót. aztán be balra a lámpánál, fel a tizenkettőegytucatba, apuhoz.

2. villanás
bérelt  ha nem lennék biztos, a hófehér karosszériát teljesen beterítő "bérelhető" felirat meggyőz  partilimuzin araszol, duda beragadva, a tetőablakból derékig kilógó népek, köztük kopaszbajszos, pufók, öltönyös vőfélyarc  gyerekkoromba ilyenre értettem, hogy joviális. duhajkodnak az ablakba szorulva, nem lehet pontosan tudni mit, de nagyon ünnepelnek. aztán ha leketyegett a két óra bérlet, kiszállnak, és szétfolytatják.

3. villanás
az első kettő után az autóbólperautóra varrt identitás  regisztrációsadó- és szurkolásügyi  már csak szürke kispolgárnak tűnik. kn-barca rendszámú q7-es. nem csinál semmit se, csak haladja a másikat, kettőt. meg. mb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése